Авиотех ООД

Savage Classic

Savage Classic Описание

SAVAGE - една класическа визия от „Златният век“ на авиацията, претворена в модерен, високотехнологичен свръхлек самолет.

Самолетът Savage е перспективна многоцелева платформа, която позволява, както полети за удоволствие, така и за провеждане на обучение за приучване с опашно колело и друго стопанско приложение. Уникалното съчетание на спецификата на неговата конструкция и превъзходни летателни характеристики го правят незаменим помощник при изпълнение на задачи  свързани със селското стопанство.

 Въплътил в себе си идеята за освободеност и единение с небето и природата, във всеки свой детайл Savage е проектиран да ни даде тази възможност. Със своите STOL възможности и опростена, но същевременно високотехнологична конструкция и превъзходна аеродинамика, Savage ще ни отведе от и до мястото сред природата, където желаем да бъдем. Независимо дали сме в снежните равнини, скалистите планини или на морския бряг,това е самолетът, който ще ни позволи това незабравимо изживяване по най-безопасния и ценово-конкурентен начин.

 За повече информация : http://www.zlinaero.com/